Min Lägenhet!

Här är min nya lägenhet, det är inte klart ska ha en TV i vardagsrummet och lite andra grejer ska ändras.

Den är inte lika fin som den andra lägenheten jag hade men den ligger mitt i stan så det är mycket bättre.

Sorry orkade inte fixa sängen och det innan bilderna så det är lite stökigt, haha!!

IMG_0416

IMG_0421

IMG_0419

IMG_0422

IMG_0420

IMG_0426

IMG_0424 IMG_0427

 

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Min Lägenhet!

  1. Vilken supergullig lägenhet! Det är läget som är viktigast men det gör ju inget att den har hög mysfaktor dessutom:) Grattis till nya bostaden.

  2. Vilken hög mysfaktor JA!!! Grattis att du hittade en så fin liten lya :) Att bo nära allt är bättre än att vara lite avskärmad ngnstans 😉 kraaam

  3. Den var ju jääääättefin. Vet inte hur din förra lägenhet såg ut helt men den här verkar verkligen jättemysig och perfekt! Stort plus för din inredning :)

  4. Hej. Jag undrar hur mycket du betalar för din lägenhet ? Jag pluggar i Philadelphia nu men funderar på att göra min transfer till LA.. Du kanske kan maila om du ute vill ta upp de officiellt på bloggen. Tack / Annika ( annikarubinska@hotmail.com )

  5. Jättemysigt! MEN jag undrar vad en sådan lght kostar i månaden?! Den är fin och precis lagom stor, vill bara veta på ett ungefär vad de kostar en!!!!

    Kram! V

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>