Planering!

Det ar sa mycket att planera nu nar jag ar gravid.
Men det ar sa tidigt sa vill vänta med det mesta.
Jag forskar läsa sa mycket som möjligt om allt som har med bebis och graviditet att gora.
Michael har kopt typ 6 Bocker, haha ska alltid överdriva.
Sen maste man ga klasser for att lara sig tex fosta hjalpen och massa annat.
Vi maste hitta två st Nannys som också ar sjukskoterskor och jobbar med ska barn.
En som jobbar natt och en som byter av och jobbar dagtid.
Don’t get me wrong jag vill vara med min bebis hela tiden men vill ha en extra hand by all time om jag behoved, samt någon som också kan lara mig saker.
Jag vill kunna sova om jag behover, trana och kunna ta en dusch i lugn och ro om jag behover. Sen maste vi inreda barnrum och jag vet redan exakt hur jag vill ha det, tror ni kommer att gilla det. :)
Jag vet att jag ar 10steg fore med allt men vill at allt ska vara perfect!
Onskar att jag hade någon kompis som ocksa var gravid sa man kunde planera och fixa tillsammans.
Min kille ar dock valdigt involverad i allt sa det kanns bra.

Har ni kanske nagra tips?

karmiz

137_oversiktlig_planering

blogstats trackingpixel

14 reaktion på “Planering!

 1. Grattis till din bebis i magen! Skaffa en babybjörn babysitter den kan man inte vara utan med en liten bebis. Kanske finns andra motsvarigheter i usa till en sån. Du har en underbar tid framför dig av spänning, väntan och lycka! Fast ja, vissa dagar kommer du nog tänka tanken på att sälja barnet på loppis med nör hon/han aldrig är nöjd Ska ni ta reda på könet eller låta det bli en överraskning? Lyckönskningar från Sverige !

 2. Ett babygym skulle jag vilja tipsa om . Även en bärsjal ”bärsjal har jag aldrig haft men en bekant har haft ochhon har varit nöjd”

  Du kommer bli en toppen mamma.

 3. Varför blir du gravid om du inte kommer vilja vara med barnet? Nannys dygnet runt är extremt ego och sorgligt på något sätt. Jag hoppas för barnets skull att du tänker om under graviditeten och mognar.

  • Usch vilken sorglig kommentar, låt var och en få leva sitt liv som de vill, det står ingenstans att hon inte ska vara med barnet, det är din tolkning.

 4. Stort grattis! Jag skulle varmt rekommendera en Tula som bärsele. Du (eller pappan såklart) har bebis nära dig samtidigt som du får händerna fria. När bebis är lite större så kan den sitta på din rygg vilket är supersmidigt. Till mitt första barn hade vi en BabyBjörn men var inte riktigt nöjda men med denna Tula har vi inte ångrat oss en sekund!
  :)

 5. Hej och grattis till babyn.

  Jag vill bara säga att du är min största förebild och har insprerat mig otroligt mycket. Tror du du kan lägga till mig på snapshat och Facebook? Vill verkligen lära känna dig och följa dig, och kanske få några råd av dig Kram Vajie

 6. Stort Grattis till ert underverk! Önskar er all lycka!
  Har följt dig huuuur länge som helst och du är en förebild ( gillar egentligen inte det ordet men så är det) för mig och en bra sådan då du kör din grej och låter dig inte kuvas av andra.
  Är helt övertygad attt du kommer bli en fantastisk kärleksfulll mamma <3
  Grattis än en gång!
  Massor med kramar till er båda!

 7. Jag tycker du ar for omogen att ha ett barn..2 nannies? Sa du slipper ta hand om ett barn? Vad jobbar du ens med som kraver 2 nannies? Sa du far sova, trana och duscha? Men suck alltsa! Nu maste du kliva ner fran your high horse and act grown up! Ett barn ar inte en prydnad! Grow up and stop acting like peter pan!

 8. Alene mor selv for min datter å blir kvalm av deg!! Nannys osv jeg hat trent jobet og studert alene i 3 år. Tenk deg om!!!!!!!!

 9. Mina tips! :) som jag gärna hade velat veta om innan barn!
  -Skit i alla onödiga kommentarer om hur du ska uppfostra DITT barn. Du vet bäst! Glad mamma är likamed glad bebis
  -Amma bara om du vill….att ge flaska är toppen för då kan du få så mycket hjälp av andra och bebis är nöjd oavsett.
  -Köp andningslarm så slipper man springa och titta till bebis hela tiden.
  -Börja gärna med rutiner tidigt och låt bebisen sova i sin egen säng från början.
  -Jag har tagit lite tips från Barnaboken av Anna Wahlgrenoch de fungerar toppen.

  Tycker det är toppen att du ska ta hjälp av Nannys :) Hade jag haft ekonomi till det så hade jag haft det alla dagar i veckan!!!! 😀

 10. Varför behöver de vara sjuksköterskor? Det låter väldigt märkligt tycker jag. Ett friskt barn behöver inte en sjuksköterska. Och de här sjuksköterskorna/nannys jobba 12 timmar om dagen 7 dagar i veckan? Det låter ju inte så kul… Ni behöver ju minst 4 för att ha full bemanning, de kan väl inte jobba hela tiden?

 11. Han är ju din man och inte din kille haha :)
  Allt de där kommer ändras när du väl får barnet, dina moderskänslor kommer hugga in när ditt barn vill bli tröstad av någon annan och inte dig. De är en tuff tid i livet men med barn kommer ansvar. Man måste ha den anknytningen till sitt barn också.

 12. Hej ! Första gången jag någonsin kommenterar på en blogg, men nu blev jag bara tvungen. GRATTIS till graviditeten har följt dej länge enda sedan jag var 20 och försökte bli glamourmodell nu är jag snart 27 och har två små döttrar. Att bli mamma är något underbart verkligen ! Önskar dej lycka till med allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>